Friday, 6 January 2012

tema nikah : white & mustard

 

selalu ny awal-awal ni kita akan bincang pasal tema color/buat dekat dewan or rumah/ benda-benda yang umum dulu. so i belum decide sangat untuk tema sanding nanti. tapi. tema nikah i dah confirm.

dah ready semua?

tadaaaaaaaa. MUSTARD + WHITE (plus a little bit of grey)

Theme : White & Mustard
Lokasi : Nikah di Masjid, mini pelamin di Rumah.
Mini pelamin : Mustard color
Baju nikah : Putih
Bunga tangan : Mustard!
Baju tetamu : Mustard/Grey
Baju abah & kakak : Mustard

Hantaran : Grey/Mustard

Baju dayang-dayang (plan nak ada 5 orang) : Grey!

Ok macam ni tau, i bayangkan nanti my theme color macam ni

16-1

 

MustardGold-copy

tapi… kalau tak dapat ala-ala color mustar, warna yellowish gold pon ok :)

so bila dah fikir color, terus boleh bayang the whole majlis la. my mini pelamin (dekat rumah) kalau boleh warna macam ni, tapi design i tak terfikir lagi :

            25367_399811171712_506021712_4427378_6534860_n

 

diy9

cantik kan warna dia?

jj0005

me yang dekat tengah tu, then orang lain pakai color mustard, then i pegang bunga warna mustard :)

 

Kristins-Wedding-dresses-in-mustard-dupioni-lula-kate

jordan23 (1)

actually kalau warna kelabu pun cantik kan? combination dengan color mustard and white.

yellowgreenbouquet1

kellychris-blog_069

6 comments:

  1. mustard ni kire warna kuning la ye yunk? hehehe. tak tahu!

    ReplyDelete
  2. dayang-dayang? ehem2..


    p/s: comel laa tema kaler camni.. :)

    ReplyDelete
  3. dayang2 ke dugong2? :p saya setuju dengan tema ni!

    ReplyDelete
  4. salam...

    kunjungan dr Qaseh. ex-b2b kedah.

    skrg in trend warna mustard ni. nice...qaseh doakan persiapan menuju bahagia berjalan lancar.

    qaseh anjurkan 1st giveaway. jom la join. tarikh tutup contest 31 julai 2012.
    Hadiaah apaaa?? Qaseh nak bg customize guestbook dan 10 paper latern pelbagai warna.

    http://qasehfariza.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  5. nice kaler...i'm b2b from prk jgk..:)

    ReplyDelete